חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בקר בעגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל פשוט מאד שיוצא מדהים אם לא מסבכים אותו brתמיד כולם שואלים "איך הכנת את זה?" br
תבשיל בקר בעגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל פשוט מאד שיוצא מדהים אם לא מסבכים אותו brתמיד כולם שואלים "איך הכנת את זה?" br
הוראות הכנה
מרכיבים
סיר חזק וטוב (עדיף נירוסטה עם תחתית כפולה)
1.5 ק"ג בשר בקר (עדיף מכסה צלע) חתוך לקוביות 4 ס"מ
3 בצלים גדולים חתוכים קטן קטן
10 עבניות קלופות וחתוכות לקוביות 2.5 ס"מ (או 2 פחיות קוביות עגבניות)
שמן סויה
כורכום
תערובת קארי טובה
מעט ציר בקר (לא חובה אבל אם יש אז כדאי)
מלח ,פלפל ,
לקישוט :במיה חלוטה או פלחי לימון או בצל ירוק ורוקט ,או כל עשב תיבול אהוב עלייכם
אופן ההכנה
הכי פשוט בעולם!!!!!!!!
מטגנים את הבצל עד השחמה
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שכל צידיי הבשר מטוגנים
מפזרים כורכום עד לקבלת גוון צהבהב מבריק
מוסיפים את העגבניות
מעט מעד מים (או את הציר)
מערבבים היטב מכסים ומבשלים עד 3/4 ריכוך הבשר
מסירים את המכסה
מוסיפים מלח,פלפל וקארי (לא הרבה קארי שלא יגנוב את הטעם אלה רק יוסיף מעט)
מבשלים עד לריכוך הבשר
מקשטים
ומגישים ליד או על אורז לבן!
מגיש: matnan_il
מקור:
שתף את המתכון