הוראות הכנה
מרכיבים
סיר חזק וטוב (עדיף נירוסטה עם תחתית כפולה)
1.5 ק"ג בשר בקר (עדיף מכסה צלע) חתוך לקוביות 4 ס"מ
3 בצלים גדולים חתוכים קטן קטן
10 עבניות קלופות וחתוכות לקוביות 2.5 ס"מ (או 2 פחיות קוביות עגבניות)
שמן סויה
כורכום
תערובת קארי טובה
מעט ציר בקר (לא חובה אבל אם יש אז כדאי)
מלח ,פלפל ,
לקישוט :במיה חלוטה או פלחי לימון או בצל ירוק ורוקט ,או כל עשב תיבול אהוב עלייכם
אופן ההכנה
הכי פשוט בעולם!!!!!!!!
מטגנים את הבצל עד השחמה
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שכל צידיי הבשר מטוגנים
מפזרים כורכום עד לקבלת גוון צהבהב מבריק
מוסיפים את העגבניות
מעט מעד מים (או את הציר)
מערבבים היטב מכסים ומבשלים עד 3/4 ריכוך הבשר
מסירים את המכסה
מוסיפים מלח,פלפל וקארי (לא הרבה קארי שלא יגנוב את הטעם אלה רק יוסיף מעט)
מבשלים עד לריכוך הבשר
מקשטים
ומגישים ליד או על אורז לבן!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון