חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ליפתן תפוחי עץ (דל קלוריות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ליפתן קר מתאים לקיץ ולאלה ש"חוסכים" קלוריות (מכיל ממתיק מלאכותי ולא סוכר) brקל הכנה וטעים כאשר הוא מוגש קר. brהוספת צימוקים מעשירה ומגוונת - שומרי דיאטה קפדניים - יכולים לוותר על הצימוקים.
ליפתן תפוחי עץ (דל קלוריות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ליפתן קר מתאים לקיץ ולאלה ש"חוסכים" קלוריות (מכיל ממתיק מלאכותי ולא סוכר) brקל הכנה וטעים כאשר הוא מוגש קר. brהוספת צימוקים מעשירה ומגוונת - שומרי דיאטה קפדניים - יכולים לוותר על הצימוקים.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ חמוצים גדולים (גרני סמיט)
4 כוסות מים
8 טבליות סוכרזית
1 כפית תמצית ווניל
½ כפית קינמון טחון
½ לימון
2 כפות צמוקים בהירים (מחמירים : אפשר לוותר)
אופן ההכנה
לקלוף את תפוחי העץ לחלק לרבעים ולהסיר את אזור הגרעינים.
לחתוך לפרוסות דקות (במעבד מזון).
להוסיף לסיר מים , וניל וקינמון וצימוקים (למי שרוצה).
להוסיף את פרוסות תפוחי העץ. לחתוך את הלימון לפרוסות רוחביות בעובי כ-½ ס"מ ולהוסיף לסיר ולבחוש.
להביא לרתיחה. להקטין את האש ולכסות את הסיר.
לבשל ½ שעה.
בגמר הבישול – להוציא ולזרוק את פרוסות הלימון , להוסיף סוכרזית ולבחוש.
לקרר ולאחסן למקרר.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון