הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף אחד, חתוך לחתיכות קטנות
כמה עלי חסה
100 גרם נבטי שעועית טריים
עגבנייה מקולפת (אפשר משומרת)
100 גרם פטריות טריות חתוכות
כף רוטב סויה
כף עלי עירית קצוצים
כף שמן זית
אופן ההכנה
1. מערבבים את המרכיבים חוץ מהשמן והחסה. את עלי החסה מסדרים בקערה.
2. מחממים את השמן בווק או במחבת, מכניסים את המרכיבים ומטגנים מהר, תוך כדי הקפצה וטלטול המחבת, על אש גבוהה, במשך 4-3 דקות.
3. מעבירים את התערובת אל קערת החסה ומגישים מיד. אפשר להוסיף מלח ופלפל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון