חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"סחוג תוניסאי-פלפל אותומה" פלפל צומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפל אותומה משודרג [ בקיצור סחוג] brאו כפי שנקרא בשפת הרחוב "פלפל מבלבל" brלרגישים זהירות זה חריף!!!
"סחוג תוניסאי-פלפל אותומה" פלפל צומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפל אותומה משודרג [ בקיצור סחוג] brאו כפי שנקרא בשפת הרחוב "פלפל מבלבל" brלרגישים זהירות זה חריף!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קג" פלפל יבש גדול
200 ג" סודניה [פלפלים הקטנים]
4 עד 5 ראשי שום בלי רחמנות
1 כף שטוחה כוסברה טחונה יבשה
1 כף שטוחה הל טחון
1 כף שטוחה כרוויה
2עד 3 כפות כמון
1/2 כפית מלח לימון
1/2 כפית קנמון
1 כף פלפל שחור טחון
2 כפות חומץ
1 כוס שמן זית שתתוסף בסוף התהליך
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מסירים מהפלפלים והסודניה את הגבעול
2. מכניסים את הפלפלים והסודניה לסיר עם מים רותחים שהורד מהאש לאחר שרתחו המים
3.משרים את הפלפלים והסודניה לחצי שעה והופכים אותם בתוך המים כדי לרככם.
4.מסננים את הפלפלים והסודניה במסננת גדולה כך שגם הגרעינים יצאו .
5.מכניסים למיקסר וטוחנים.
6.מרוקנים את המסננת לקערה מוסיפים את כל החומרים ובוחשים היטב .
רק בסוף להוסיף כוס שמן זית לאורגינלים ?למזייפים אפשר גם שמן רגיל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: תייר שלום
שתף את המתכון