חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סביצה מדג דניס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סביצ'ה דניס br br br
סביצה מדג דניס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סביצ'ה דניס br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
250גר' בשר דניס נקי מעור ועצמות - פרוס דק לעובי של כ-3/4 ס"מ
מיץ מלימון אחד
11/2 כוס שמן זית איכותי
1 כוס עגבניות לחות חלוטות וללא הגרעינים
מלח ים גס, פלפל שחור גרוס
צנונית פרוסה לפרוסות דקיקות ושקופות
1/2 כפית עלי קורנית
אופן ההכנה
1. שמן עגבניות - טוחנים יחד את שמן הזית והעגבניות הלחות, טוחנים היטב עד שהעגבניות הופכות ממש לרסק.
2. מסננים ומקבלים שמן אדמדם בניחוח עגבניות.
3. את השמן ניתן לשמור לשימוש בעתיד לתיבול סלטים, דגים, בשר וכל מה שתרצו. זהו שמן נהדר.
4. מסדרים את פרוסות הדג בעיגול יפה.
5. מטפטפים מלמעלה את מיץ הלימון, כשני כפיות של השמן האדום.
6. מפזרים מלמעלה את פרוסות הצנונית ועלי הקורנית.
7. מגישים מיד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: יוגב ירוס - בליני
שתף את המתכון