חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג ים ברוטב עגבניות, טפנד זיתים ושעועית שחורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג ים ברוטב עגבניות, טפנד זיתים ושעועית שחורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 סטייקים של דג ים
1 כף רסק עגבניות
2 כפות עגבניות מרוסקות
½ בצל פרוס דק
2 כפות טפנד זיתים שחורים עם אנשובי (ע"ע)
2 כפות שעועית שחורה שהושרתה ללילה ובושלה כשעה
1 כפית מלח
½ חבילת עירית שום קצוצה
1 שן שום פרוסה דק
קמח לקימוח
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מקמחים קלות את הדג. מחממים שמן במחבת. מטגנים את הדג המקומח להשחמה קלה מכל צד. מוציאים את הדג ומניחים בצד. מוסיפים למחבת את הבצל והשום ומטגנים להשחמה קלה של הבצל. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות וכוס מים. מערבבים פנימה את טפנד הזיתים ואת המלח. מוסיפים את השעועית השחורה ומערבבים היטב. מחזירים פנימה את הדג. אחרי 5 דקות הופכים את הדג ומבשלים על אש נמוכה כעשר דקות. לפני ההגשה מפזרים את עירית השום מעל.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון