הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם רצועות חזה עוף
200 גרם שעועית שחורה מושרית לילה ומבושלת שעה
1 בצל פרוס
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות גס
1 פלפל צ'ילי פרוס דק
1 שן שום קצוצה דק
½ חבילת עירית שום קצוצה
1 כפית מלח
1 כף רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
½ כוס מים
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים ביחד עד שהבצל מזהיב. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים מעט ביחד. מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב כשלוש דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, המים והמלח ומערבבים ביחד. מוסיפים את השעועית השחורה ואת עירית השום ומערבבים. מבשלים ביחד כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון