חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף עם שעועית שחורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף עם שעועית שחורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם רצועות חזה עוף
200 גרם שעועית שחורה מושרית לילה ומבושלת שעה
1 בצל פרוס
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות גס
1 פלפל צ'ילי פרוס דק
1 שן שום קצוצה דק
½ חבילת עירית שום קצוצה
1 כפית מלח
1 כף רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
½ כוס מים
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים ביחד עד שהבצל מזהיב. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים מעט ביחד. מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב כשלוש דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, המים והמלח ומערבבים ביחד. מוסיפים את השעועית השחורה ואת עירית השום ומערבבים. מבשלים ביחד כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון