הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם שעועית שחורה שהושרתה לילה ובושלה שעה במי מלח
½ קופסת שימורים של אפונת גינה
1 בצל פרוס דק
1 שן שום קצוצה
½ פלפל צ'ילי קצוץ
2 פטריות שמפיניון פרוסות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
½ כפית מלח
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים ביחד כדקה. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים ביחד כחצי דקה. מוסיפים את העגבנייה והצ'ילי ומבשלים כשתי דקות ביחד. מוסיפים את השעועית, את המלח ואת האפונה ומבשלים ביחד כשלוש דקות. לפני ההגשה מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון