הוראות הכנה
מרכיבים
1 בטטה פרוסה במנדולינה
1 מיכל שמנת מתוקה
1 גביע שמנת חמוצה
6-7 שיני שום אפויות
2 פלפלי צ'ילי קלויים, קלופים ונקיים מגרעינים
מעט פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מרסקים בבלנדר את כל המרכיבים למעט הבטטה והפטרוזיליה. בתבנית אפייה מסדרים שכבת בטטות ויוצקים מהקרם. מסדרים עוד שכבת בטטות ועוד קרם וכך עד שנגמר הכל. מפזרים מהפטרוזיליה מעל ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: מבוסס באופן חופשי על מתכון של שף בובי פליי
שתף את המתכון