הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם עלי בייבי
100 גרם גבינת פטה
1 בצל סגול חתוך לטבעות
2 כוסות חומץ פטל
1 כוס שמן בוטנים
½ כוס מחית פטל
2 כפות דבש
2 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
פטל טרי
אופן ההכנה
משרים את הבצל בכוס חומץ פטל ללילה לפחות בכלי אטום. מערבבים את השמן עם החומץ הנותר, הבצלצלים, מחית הפטל והדבש לקבלת רביכה. יוצקים את הרוטב על עלי הבייבי ומערבבים את העלים היטב. מניחים את עלי הבייבי בכלי הגשה. מפזרים את הבצל הסגול מעל. מעל הכל מפזרים את גבינת הפטה לאחר שפוררנו אותה ואת הפטל.
מגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון