הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף חצויות
½ קופסת שימורי אפונה ללא הנוזלים
¾ כוס יין לבן
¼ כוס רוטב סויה
1 בצל פרוס לטבעות
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
½ פלפל צ'ילי קצוץ
1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה
מחממים סיר גדול. מניחים את הכרעיים החצויות בסיר עם צד העור כלפי מטה. סוגרים את העוף מכל הכיוונים ומוציאים מהסיר. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים היטב. מוסיפים את השום, הצ'ילי והפטריות ומטגנים כדקה ביחד. מוסיפים את היין הלבן ואת הסויה ומגרדים היטב את תחתית הסיר בעזרת כף עץ. מחזירים את העוף לסיר עם צד העור כלפי מטה. מוסיפים את האפונה. לאחר רתיחה, הופכים את העופות ומכסים. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה ביחד כאשר באמצע שוב הופכים את העוף.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון