חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טראפלס פיקנטי בציפוי ברס - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טראפלס מדהימים שילוב טעמים של חרפרף מתוק
טראפלס פיקנטי בציפוי ברס - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טראפלס מדהימים שילוב טעמים של חרפרף מתוק
הוראות הכנה
מרכיבים
לברס:
1 כוס סוכר לבן
מעט מלח
קמצוץ פפריקה חריפה
קמצוץ פלפל שחור
מעט בהרט (או אגוז מוסקט או פלפל אנגלי בלבד)
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
לטראפלס:
250 מ"ל שמנת מתוקה 32%
250 גרם שוקולד מריר משובח
אופן ההכנה
לציפוי ברס
1.במחבת רחבה וכבדה על אש בינונית גבוהה שמים את כל החומרים מלבד האגוזים.
2.מתיכים לקרמל. כשהקרמל בצבע חום מוסיפים את האגוזים ומערבבים בקרמל על האש במשך מספר דקות.
3.מעבירים למשטח משומן מעט ומשטחים. מצננים.
4.לאחר שהצטנן לגמרי שוברים לחתיכות ומרסקים לאבקה גרגרית במעבד מזון.
שומרים בצד 2-3 כפות.
5. קוצצים 50-100 גרם אגוזי מלך מרסקים במעבד מזון בפולסים לאבקה גרגרית. מערבבים עם הברס (מלבד הכמות שנמרה בצד) לתערובת ברס בצבע זהב.
הכנת הטראפלס
1.מרתיחים את השמנת בסיר קטן. מוסיפים את השוקולד ומבשלים בערבוב עד שהשוקולד
נמס לגמרי והתערובת סמיכה ואחידה.
2.מסירים מהאש ומערבבים מעט לצינון. מוסיפים את הברס ששמרנו בצד. מעבירים לכלי
שטוח ומקפיאים למשך לילה לפחות.
3.מוצאים מהמקרר משהים כמה דקות וקורצים כדורים קטנים (עם כפית או כף פריזיאן)
4.מגלגלים בידיים לכדורים (הגודל הרצוי: פחות מכדור פינג-פונג. הטראפלים מאד מרוכזים). 5.מגלגלים בתערובת הברס המוזהבת כך שיצופו מכל הכיוונים ומסדרים בכלי יפה להגש. שומרים בהקפאה עד כשעה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: sjarjar
שתף את המתכון