הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת גבינה "טוב טעם"
1/2 חבילת עירית קצוצה
1 ביצה
1 כפית שום כתוש
6 - 5 כפות פירורי לחם
פלפל , מלח גס, אבקת מרק
קערה עם פירורי לחם לציפוי
לרוטב:
3 כפות קטשופ
1 כפית מיונז
אופן ההכנה
1. לערבב את כל החומרים ( חוץ מהקערה עם פירורי הלחם)
2. ליצור אצבעות.
3. לטבול את האצבעות בקערה עם פירורי הלחם.
4. לטגן את האצבעות ולהזהיב מכל הכיוונים
5. לערבב את חומרי הרוטב.
6. להגיש את אצבעות הגבינה יחד עם הרוטב.
מגיש:
מקור: ניקי
שתף את המתכון