חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס סלמון מעושן עם ביצי סלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס סלמון מעושן עם ביצי סלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם נתחי סלמון מעושן
100 גרם חמאה רכה
1 כף מיץ לימון טרי
2 מיכלי שמנת לקצפת
פלפל לבן
להגשה:
ביצי סלמון
תבנית כיכר מרופדת בפלסטיק נצמד
אופן ההכנה
1.שמים את הסלמון, החמאה, ומיץ הלימון במעבד מזון מצויד בלהב פלדה, מעבדים למחית חלקה.
2.מוסיפים מיכל אחד של שמנת לקצפת, לאט ובהדרגה, תוך עיבוד, ומתבלים בפלפל לבן.
3.מעבירים את מחית הסלמון לקערה ומשהים 20 דקות במקרר.
4.מקציפים את מיכל השמנת הנותר לקצפת נוקשה, ומקפלים אל מחית הסלמון לתערובת אחידה ויציבה.
5.יוצקים את המחית אל התבנית, מכסים היטב ושומרים במקרר למשך לילה.
6.הופכים את המוס על מגש נאה, מסירים את הפלסטיק הנצמד ומעטרים בביצי סלמון.
מגישים עם באגט חם ופריך, יין לבן וצונן או שמפניה.
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון