הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר בקר (או בשר עוף או הודו) ובשר כבש מעורבבים
1 בצל בינוני, קצוץ דק
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים
1/2 כוס בוטנים טחונים
1/2 כוס שבבי בוטנים
1/4 כוס צנוברים
מלח לפי הטעם
3-2 ביצים
פלפל שחור
1 שן שום כתושה
1 כפית תבלין לבשר
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1 כף בזיליקום יבש
1/2 כוס קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את כל החומרים למעט השמן עד לקבלת עיסה אחידה.
2. בידיים מקומחות היטב יוצרים עיגולים ומשטחים אותם מעט.
3. מטגנים את הקציצות בשמן חם עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מגיש:
מקור: ורד ברלב
שתף את המתכון