חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פילו (פסטל) ממולאת בשר טחון חציל וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת בשילוב בשר טחון זה פשוט מדהים הקריסיות מול הנימוחות של המילוי
פשטידת פילו (פסטל) ממולאת בשר טחון חציל וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת בשילוב בשר טחון זה פשוט מדהים הקריסיות מול הנימוחות של המילוי
הוראות הכנה
מרכיבים
12 עלי פילו (6 לתחתית ו-6 מעל הבשר)
1 בצל מטוגן
1 ק"ג בשר צוואר טחון (ניתן לערבב הודו ובקר)
2 פרוסות לחם (פנים הלחם) שהושרו ונסחטו - לפורר פנימה
1 חציל קלוי (התוכן)
100 ג"ר צנוברים
1 צרור פטרוזיליה קצוץ
1 כף שטוחה - פלפל שחור
1/2 כף אבקת מרק
מלח לפי הטעם
¼ כוס מים.
אופן ההכנה
הכנת המילוי
1. קולים חציל גדול על האש ומוציאים את תוכנו מזלפים מעט לימון
2.במחבת עם מעט שמן מטגנים בצל עד הזהבה קלה
3. מוסיפים למחבת את כל החומרים פרט ללחם ומערבבים כל הזמן בכף עץ
עד שהצבע מתחלף לאפור.
4.בקערה מערבבים את עיסת הבשר עם מחית החציל וצרור פטרוזיליה
ופרוסות הלחם שהושרו במים
5.מרפדים תבנית ב-6 דפי פילו (למרוח מעל כל עלה בשמן/חמאה מומסת)
6.שופכים את המלית ומישרים את המלית
7.מכסים שוב בעוד 6 דפי פילו (למרוח מעל כל עלה בשמן/חמאה מומסת)
8.למרוח את הדף העליון ולפזר שומשום.
9.אופים בתנור שחומם ממראש לחום בינוני (180*) עד להזהבה בערך 30 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: דודה שרה
שתף את המתכון