חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף עם ברווז ואורז ברוטב ברביקיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף עם ברווז ואורז ברוטב ברביקיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות
¼ ק"ג ברווז מעושן ללא עור חתוך לקוביות
2 כוסות אורז מבושל
½ כוס רוטב ברביקיו
3 כפות שמן זית
1 בצל פרוס דק
½ פלפל צ'ילי קצוץ
150 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הצ'ילי והפטריות ומטגנים ביחד עוד שתי דקות. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים. מוסיפים את חזה העוף וסוגרים היטב מכל הצדדים. מוסיפים את הברווז ומערבבים. מוסיפים את האורז ורוטב הברביקיו ומערבבים. מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון