חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מולים במרינדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מולים במרינדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג מולים מנוקים
½ כוס שמן זית
½ כוס חומץ בן יין לבן
1 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית פפריקה חריפה
2 עלי דפנה
8 גרגרי פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
מבשלים את המולים בסיר עם מים רותחים עד שהם נפתחים. זורקים את המולים שלא נפתחו ואת אלה שנפתחו מפרידים מהצדפה. מחממים את השמן במחבת עמוקה. מטגנים את המולים בשמן. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. לאחר שהשמן מתקרר במחבת, מחזירים לאש ומוסיפים מייד את החומץ, חצי כוס מים, שני סוגי הפפריקה, מלח, עלי דפנה וגרגרי הפלפל השחור. מרתיחים בין 10 דקות לרבע שעה. מצננים. משהים את הצדפות בנוזל למשך לילה.
מגישים את המולים בתוך הצדפות עם רוטב המרינדה מעל.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון