הוראות הכנה
מרכיבים
4 גזרים קטנים
1 פלפל ירוק בהיר,
1 פלפל אדום מתוק
1 פלפל צהוב
1 שורש סלרי
2 גבעולי סלרי עם העלים
3 גבעולי פטרוזיליה
3 גבעולי שמיר
1 בצל קטן
50 גר' מרגרינה
6 כוסות מים
4-5 כפות מחוקות אבקת מרק ירקות /עוף
2 כפות אבקת עמילן תירס - מעורב ב 1/2 כוס מים קרים
אופן ההכנה
לקלף את שורש הפטרוזיליה והסלרי ולפרוס אותם לפרוסות עבות.
לקלוף את הגזרים ולחתוך לקוביות קטנות
את שאר הירקות לחתוך לרבועים קטנים.
להשחים בצל חתוך בסיר עם מרגרינה .
להוסיף את הירקות החתוכים , המים והתבלינים.
להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל עם מכסה 50 דקות. לבדוק תיבול ולתקן עם מלח.
לקראת סוף הבישול - להכין תמיסת עמילן תירס עם המים , להמיס היטב ולהוסיף למרק.
אפשר להגדיל את מס' המנות בזמן הבשול ע"י הוספת מים רותחים (1 עד 2 כוסות)
לבדוק תיבול ולתקן.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון