חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות צבעוני לאירוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ירקות עשיר וצבעוני. brמצויין להגשה באירוח (בעיקר בחורף) br
מרק ירקות צבעוני לאירוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ירקות עשיר וצבעוני. brמצויין להגשה באירוח (בעיקר בחורף) br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 גזרים קטנים
1 פלפל ירוק בהיר,
1 פלפל אדום מתוק
1 פלפל צהוב
1 שורש סלרי
2 גבעולי סלרי עם העלים
3 גבעולי פטרוזיליה
3 גבעולי שמיר
1 בצל קטן
50 גר' מרגרינה
6 כוסות מים
4-5 כפות מחוקות אבקת מרק ירקות /עוף
2 כפות אבקת עמילן תירס - מעורב ב 1/2 כוס מים קרים
אופן ההכנה
לקלף את שורש הפטרוזיליה והסלרי ולפרוס אותם לפרוסות עבות.
לקלוף את הגזרים ולחתוך לקוביות קטנות
את שאר הירקות לחתוך לרבועים קטנים.
להשחים בצל חתוך בסיר עם מרגרינה .
להוסיף את הירקות החתוכים , המים והתבלינים.
להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל עם מכסה 50 דקות. לבדוק תיבול ולתקן עם מלח.
לקראת סוף הבישול - להכין תמיסת עמילן תירס עם המים , להמיס היטב ולהוסיף למרק.
אפשר להגדיל את מס' המנות בזמן הבשול ע"י הוספת מים רותחים (1 עד 2 כוסות)
לבדוק תיבול ולתקן.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון