הוראות הכנה
מרכיבים
4 חצילים קטנים חצויים לאורך
350 גרם בשר כבש קצוץ
1 ביצה
3 שיני שום קצוצות דק
3 כפיות קינמון
1 כף פטרוזיליה קצוצה
½ כוס שמן זית
½ כוס גבינת מוצרלה מגוררת
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מוציאים מכל חצי חציל את תוכנו בעזרת כף. מערבבים ביחד את הכבש עם הקינמון, הביצה, הבצל, הפטרוזיליה, השום ומעט מלח ופלפל. ממלאים את החצילים בתערובת. יוצקים את השמן לכלי עמיד בחום. מניחים את החצילים בשמן. מפזרים את הגבינה מעל החצילים. מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 40 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום 10 דקות לפני סיום האפייה.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון