חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סירות חצילים ממולאות בכבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סירות חצילים ממולאות בכבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 חצילים קטנים חצויים לאורך
350 גרם בשר כבש קצוץ
1 ביצה
3 שיני שום קצוצות דק
3 כפיות קינמון
1 כף פטרוזיליה קצוצה
½ כוס שמן זית
½ כוס גבינת מוצרלה מגוררת
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מוציאים מכל חצי חציל את תוכנו בעזרת כף. מערבבים ביחד את הכבש עם הקינמון, הביצה, הבצל, הפטרוזיליה, השום ומעט מלח ופלפל. ממלאים את החצילים בתערובת. יוצקים את השמן לכלי עמיד בחום. מניחים את החצילים בשמן. מפזרים את הגבינה מעל החצילים. מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 40 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום 10 דקות לפני סיום האפייה.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון