חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר על מצלית או גריל ביתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר ביתיות על מצלית או גריל ביתי
קציצות בשר על מצלית או גריל ביתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר ביתיות על מצלית או גריל ביתי
הוראות הכנה
מרכיבים
400 ג"ר צוואר בקר טחון
100 ג"ר חזה הודו/עוף טחון
1 בצל קצוץ דק מאוד
1 עגבניה גדולה קלופה וקצוצה דק מאוד
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם או 2 פרוסות לחם עבות ללא הקרום שרויות במים שנססחטו
2 - 3 כפות שמן זית
1 כפית מלח בישול
11/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית פפריקה חריפה
1 כפית סודה לשתיה
(אופציונלי 1 כוס פטרוזיליה או כוסברה , שום כתוש כפית)
אופן ההכנה
1.בקערה לשים את כל החומרים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה.
2.מניחים את הקערה עם הבשר לשעה לאיחוד והתפחה (לא במקרר)
3.מכינים קציצות או קבבונים ומניחים על מגש
4.מחממים את המצלית על הגז או את הגריל בתנור או את הטוסטר אובן מורחים את הקציצות
במעט שמן וצולים כ 3 דקות מכל צד עד להשחמה יפה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון