הוראות הכנה
מרכיבים
קבוצה 1
2 כוסות קמח +3 כפות אבקת קקאו +1 כפית סודה לשתיה+ (1+1/2 ) כפיות אבקת אפיה
קבוצה 2
100 גר' שוקולד מריר +50 גר' מרגרינה
קבוצה 3
1 כוס סוכר +150 גרם מרגרינה +4 חלבונים
קבוצה 4
1 כוס סוכר +4 חלמונים+ 1 כפית תמצית וניל
קבוצה 5
1/2 כוס חלב פושר+1 אשל+2 כפות קוניאק + כפית אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
קבוצה 1 : לנפות יחד לקערה גדולה ולשמור בצד
קבוצה 2 : לחמם בסיר קטן עד המסה ולקרר מעט
קבוצה 3: להקציף למרקם בהיר
קבוצה 4: להוסיף לתערובת(קבוצה 3) בהדרגה תוך ערבוב.
קבוצה 5: להמיס את הקפה בחלב להוסיף לתערובת להוסיף שאר החומרים (קבוצות 1+2 ) לערבב
לעיסה אחידה.
לאפות בתבנית פיירקס מלבנית גדולה (לשמן ולקמח את התבנית)
180 מעלות אפיה רגילה (לא טורבו!) במשך 45 דק'
לבדוק אם העוגה מוכנה ע"י קיסם במרכז העוגה (צריך לצאת יבש)
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון