חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד משופרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת השוקולד הזו שופרה על ידי ממתכון יבש ומשעמם - אחרי השפור העוגה אוורירית גבוהה br ונחטפת ע"י ילדים ( מתאימה לימי הולדת - אפשר להוסיף קישוטים כיד הדמיון). brישנם מספר רב יחסית של מרכיבים - אך אם עובדים לפי ההוראות הבצוע קל והתוצאה מעולה!
עוגת שוקולד משופרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת השוקולד הזו שופרה על ידי ממתכון יבש ומשעמם - אחרי השפור העוגה אוורירית גבוהה br ונחטפת ע"י ילדים ( מתאימה לימי הולדת - אפשר להוסיף קישוטים כיד הדמיון). brישנם מספר רב יחסית של מרכיבים - אך אם עובדים לפי ההוראות הבצוע קל והתוצאה מעולה!
הוראות הכנה
מרכיבים
קבוצה 1
2 כוסות קמח +3 כפות אבקת קקאו +1 כפית סודה לשתיה+ (1+1/2 ) כפיות אבקת אפיה
קבוצה 2
100 גר' שוקולד מריר +50 גר' מרגרינה
קבוצה 3
1 כוס סוכר +150 גרם מרגרינה +4 חלבונים
קבוצה 4
1 כוס סוכר +4 חלמונים+ 1 כפית תמצית וניל
קבוצה 5
1/2 כוס חלב פושר+1 אשל+2 כפות קוניאק + כפית אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
קבוצה 1 : לנפות יחד לקערה גדולה ולשמור בצד
קבוצה 2 : לחמם בסיר קטן עד המסה ולקרר מעט
קבוצה 3: להקציף למרקם בהיר
קבוצה 4: להוסיף לתערובת(קבוצה 3) בהדרגה תוך ערבוב.
קבוצה 5: להמיס את הקפה בחלב להוסיף לתערובת להוסיף שאר החומרים (קבוצות 1+2 ) לערבב
לעיסה אחידה.
לאפות בתבנית פיירקס מלבנית גדולה (לשמן ולקמח את התבנית)
180 מעלות אפיה רגילה (לא טורבו!) במשך 45 דק'
לבדוק אם העוגה מוכנה ע"י קיסם במרכז העוגה (צריך לצאת יבש)
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון