הוראות הכנה
מרכיבים
900 גרם תפוחי אדמה עם הקליפה
1 כוס חלב
1 אצבע חמאה
100 גרם גבינה לבנה (cream cheese)
גבינת פרמזן מגוררת
מלח
אופן ההכנה
1. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים 15-20 דקות עד התרככות
2. מחממים בסיר את כוס החלב עם אצבע החמאה עד שהחמאה נמסה.
3. שמים בקערה את תפוחי האדמה המבושלים (בלי מים), הגבינה הלבנה מעל, החלב עם החמאה ומלח ומערבבים היטב עם מיקסר.
4. שמים את התערובת בתבנית משומנת ומפזרים גבינת פרמזן מעל. שופכים מעט חלב מעל ושמים במקרר לשעה.
5. אופים בתנור חומם מראש ל-175 מעלות עד שתפוחי אדמה עשויים והגבינה מעל משחימה.
מגיש:
מקור: Pat Waldron
שתף את המתכון