חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט עוף ופטריות חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עוף ופטריות חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 נתחי חזה עוף
200 גרם פטריות מסוגים שונים
1 בצל קצוץ דק
250 גרם עלי חסה מסוגים שונים
2 כפיות חרדל
2 כפיות חומץ בן יין אדום
2 כפות שמן זית
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את החרדל, חומץ ושמן זית.
2. חותכים את נתחי העוף לפרוסות בגודל נגיסה ומשרים בתערובת ל-10 דקות.
3. מחממים שמן במחבת ומטגנים את העוף. מניחים בצד ומטגנים את הבצל והפטריות.
4. שמים את עלי החסה בקערה ומערבבים את העוף. הפטריות והבצל.
מגישים מיד.
לאוהבי רטבים, ניתן להכין עוד מעט מרוטב החרדל, חומץ ושמן זית ולמזוג מעל הסלט.
מגיש: KerenAfik
מקור:
שתף את המתכון