הוראות הכנה
מרכיבים
2 נתחי חזה עוף
200 גרם פטריות מסוגים שונים
1 בצל קצוץ דק
250 גרם עלי חסה מסוגים שונים
2 כפיות חרדל
2 כפיות חומץ בן יין אדום
2 כפות שמן זית
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את החרדל, חומץ ושמן זית.
2. חותכים את נתחי העוף לפרוסות בגודל נגיסה ומשרים בתערובת ל-10 דקות.
3. מחממים שמן במחבת ומטגנים את העוף. מניחים בצד ומטגנים את הבצל והפטריות.
4. שמים את עלי החסה בקערה ומערבבים את העוף. הפטריות והבצל.
מגישים מיד.
לאוהבי רטבים, ניתן להכין עוד מעט מרוטב החרדל, חומץ ושמן זית ולמזוג מעל הסלט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון