חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מטגן עם דובדבנים ומרסלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג מטגן עם דובדבנים ומרסלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים נקיים של דג לטיגון עם העור (דניס, מוסר, לוקוס וכד')
קמח לקימוח הדגים
1-2 כפות חמאה
250 גרם דובדבנים אדומים טריים, מגולענים (ואפשר גם חצויים)
1/2 כוס יין מרסלה
3/4 כוס שמנת מתוקה לבישול (15% שומן)
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת, מקמחים את הדגים ומנערים מעודפי קמח
מניחים את הפילטים במחבת, צד העור כלפי מטה, ומטגנים עד שהעור פריך ושחום קלות
הופכים ומטגנים עוד כמה שניות מהצד השני
מוציאים ושומרים במקום חמים
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים בזהירות את הדובדבנים והמרסלה
מחזירים ללהבה בינונית ומצמצמים עד למרקם סירופי
מורידים מהאש ומוסיפים את השמנת המתוקה
מערבבים ומתבים במלח ופלפל
מגישים את הדג עם הרוטב
אוכלים מייד
מגיש: שרון שני
מקור: עיתון
שתף את המתכון