הוראות הכנה
מרכיבים
1חזה עף צלוי (אפשר לקנות בסופרמרקט)
1 שורש ג'ינג'ר באורך 5-7 ס"מ
1 סלסלת פטריות
1 כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. חותכים את חזה העוף לפרוסות בגודל נגיסה.
2. פורסים את הפטריות והג'ינג'ר
3. בסיר גדול עם מים שמים את העוף, הפטריות והג'ינג'ר, עם כף אבק מרק עוף ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש קטנה למשך כשעה.
מגיש:
מקור: כריסטין תם
שתף את המתכון