חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת שייטל עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת שייטל עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג נתח שייטל חתוך לקוביות
½ כוס שמן זית
2 בצלים חתוכים לרבעים
4 שיני שום קלופות
1 גזר קלוף וחתוך גס
1 פארסניפ קלוף וחתוך גס
1 תפוח אדמה קלוף וחתוך גס
1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך גס
2 פטריות שמפיניון ענקיות חתוכות גס
150-200 גרם כרוב ניצנים
½ כרובית מופרדת לפרחים
1 כוס גרעיני פול (אפשר קפואים)
150 גרם דלעת חתוכה לקוביות
5-6 עגבניות שרי צהובות
½ ליטר יין אדום
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר גדול. מטגנים את הבשר לסגירה מכל הכיוונים. מוציאים את הבשר ומניחים בצד. מכניסים לסיר את הבצל והשום. כאשר הבצל מזהיב מעט מוסיפים את יתר הירקות והשורשים, למעט העגבניות, ומערבבים תוך כדי טיגון כחמש דקות. מחזירים את הבשר לסיר ומערבבים. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את היין ומפזרים את העגבניות מעל הכל. מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון