חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי קפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי קפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס: 1 חבילה (200 גרם) ביסקוויטים בטעם וניל
2 כפיות שוקולד מריר מגורר
60 גרם סוכר חום
125 גרם שקדים קצוצים
125 גרם בוטנים קצוצים
60 גרם אגוזי מלך קצוצים
2 כפיות תמצית ווניל
חצי כף ליקר קפה
חצי כף רום
למילוי: 125 גרם חמאה רכה
180 גרם סוכר
4 כפיות קפה שחור מומסות במים
3 ביצים טרופות
אופן ההכנה
מעבדים את כל חומרי הבסיס במעבד מזון לתערובת אחידה. מניחים את הממרח שנוצר בתחתית של תבנית פאי בקוטר 24 ומהדקים היטב. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 10 דקות עד רבע שעה. מוציאים מהתנור ומצננים.
בעזרת מטרפה חשמלית טורפים את החמאה עד לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטרוף עד לקבלת מרקם אוורירי. טורפים פנימה את הקפה. מוסיפים את הביצים בהדרגה וטורפים ביחד כרבע שעה. את התערובת שנוצרה יוצקים לתבנית הפאי המצוננת ומכסים. מכניסים למקרר למשך הלילה.
מגישים עם קצפת מתוקה מעל.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון