הוראות הכנה
מרכיבים
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 מעדן פסיפלורה
1 מעדן מנגו
8 פסיפלורות טריות התוכן כולל הגרעינים.
28 גרם ג'לטין = 2 שקיות כל אחת של 14 גרם.
43 כוס מים מהברז להמסת הפסיפלורה.
2 כוסות משקה פסיפלורה קניתי תרכיז פסיפלורה והכנתי ממנו 2 כוסות משקה מתוק.
1-2 כפות ליקר גרנד מרנייה או תפוזים - לא חובה
2 שקיות סוכר וניל או וניל בתמצית.
כוס סוכר
אופן ההכנה
1.ממיסים את הג'לטין ב-43 כוס מים מורתחים מהברז תוך כדי בחישה מתמדת-עד
שהג'לטין יימס לגמרי.
2.מצננים את הגלטין עד לטמפרוטרת החדר ומסננים
3.מקציפים את 2 השמנות המתוקות עם הסוכר לקצף יציב
ומוסיפים פנימה את הג'לטין המומס.
4.מוסיפים את יתר החומרים וממשיכם להקציף במהירות הכי קטנה.
5.מפסיקים את פעולת המערבל וממשיכים לאחד את הכל בבחישה.
6.יוצקים הכל לקערת פיירקס גדולה .
7.מקררים כ 6 שעות שעות ומקשטים.
אפשר לקשט עם פירות יער- פסיפלורה טריה. או קליפת לימון מגולגלת (כמו בתמונה) ולפזר קוקוס או כיד הדמיון.
לשמור במקרראסור להכניס לפריזר.
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון