הוראות הכנה
מרכיבים
5 קישואים גדולים קלופים ומגוררים גס
3 בצלים גדולים קצוצים
1 וחצי כוסות קמח תופח
3/4 כוס שמן
3 ביצים
1 כף אבקת מרק (רצוי עוף או בצל)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מרגרינה לשימון התבנית
3/4 כוס מים
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני.
2. שמים את הקישואים המגוררים גס בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הבצלים, הקמח, המים, השמן, הביצים ואבקת המרק ובוחשים לתערובת אחידה.
4. מתבלים במלח ופלפל לטעם ובוחשים שנית.
5. משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
6. אופים 50 דקות, או עד שהפשטידה תתייצב.
מגיש:
מקור: פשטידות/קובי בר
שתף את המתכון