חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת קישואים קלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה מאוד! מומלץ בחום!!
פשטידת קישואים קלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה מאוד! מומלץ בחום!!
הוראות הכנה
מרכיבים
5 קישואים גדולים קלופים ומגוררים גס
3 בצלים גדולים קצוצים
1 וחצי כוסות קמח תופח
3/4 כוס שמן
3 ביצים
1 כף אבקת מרק (רצוי עוף או בצל)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מרגרינה לשימון התבנית
3/4 כוס מים
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני.
2. שמים את הקישואים המגוררים גס בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הבצלים, הקמח, המים, השמן, הביצים ואבקת המרק ובוחשים לתערובת אחידה.
4. מתבלים במלח ופלפל לטעם ובוחשים שנית.
5. משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
6. אופים 50 דקות, או עד שהפשטידה תתייצב.
מגיש: D.S.K
מקור: פשטידות/קובי בר
שתף את המתכון