הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות של 1 ס"מ
3-4 בצלים חתוכים לרצועות
1 כוס שמן זית
3-4 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית פלפל שאטה
3 כפיות פפריקה
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
מטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה. במחבת נפרדת מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שנהיה שקוף. מוסיפים את רצועות הפלפל, רוטב הצ'ילי, פלפל השאטה, הפפריקה והמלח ומטגנים ביחד כשלוש דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומערבבים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: מסעדת לבנטיני
שתף את המתכון