חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פאי פיטריות מהממת!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נפלא וחגיגי! brשווה לנסות!
פשטידת פאי פיטריות מהממת!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נפלא וחגיגי! brשווה לנסות!
הוראות הכנה
מרכיבים
-לבצק:
2 כוסות קמח תופח
1 גביע שמנת חמוצה
75 גרם חמאה או מרגרינה
קורט מלח
-למלית:
2 כפות חמאה או מרגרינה
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
500 גרם פטריות טריות פרוסות או משומרות מסוננות
2 כפות חלב
2 כפות מחוקות של אבקת מרק פטריות
3 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה
200 גרם גבינה צהובה מגוררת גס
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני ומשמנים את התבנית.
2. שמים את כל חומרי הבצק בקערה גדולה ולשים לבצק אחיד. מקררים כ-20 דקות.
3. משטחים את הבצק בתחתית התבנית ומרפדים גם את הדפנות לגובה של כ-2 ס"מ.
4. להכנת המלית, ממיסים את החמאה או המרגרינה במחבת. מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שיזהיבו.
5. מוסיפים אל המחבת את הפטריות, החלב ואבקת המרק. בוחשים ומבשלים על אש נמוכה
כ-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור ובוחשים. יוצקים את תערובת הפטריות אל התבנית המרופדת בצק.
6. טורפים יחד את הביצים, השמנת החמוצה והגבינה הצהובה ויוצקים מעל לשכבת הפטריות.
7. אופים כ-50 דקות, או עד שהמלית תתייצב.
מגיש: D.S.K
מקור: פשטידות/קובי בר
שתף את המתכון