הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
150 גר' חמאה רכה מאד
חצי כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1 כף קליפת לימון
3 כפות מיץ לימון
350 גר' גבינת ריקוטה
2 ביצים
כוס וחצי כוס סולת
לדובדבנים:
40 גר' חמאה
1 צנצנת דובדבנים
הכנה:
אופן ההכנה
מקציפים את החמאה, סוכר ותמצית וניל.
מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים ואז את גבינת הריקוטה, ומוציאים.
מוסיפים את שאר חומרי המילוי.
לוקחים את התערובת עם כף גלידה גדולה ומטילים למים רותחים לבישול של כ-3 דקות, מסננים ומוציאים.
שמים את החמאה במחבת יחד עם מעט שמן, ומטגנים בם את הכופתאות כשתי דקות ומוציאים.
מוסיפים למחבת את נוזלי הדובדבנים לבישול של חמש דקות, מוסיפים את הדובדבנים לבישול של עוד דקה.מוסיפים את הכופתאות ומבשלים יחד עוד דקה.
מגישים עם שמנת חמוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון