הוראות הכנה
מרכיבים
להמבורגר:
1 קג' בשר בקר טחון (מומלץ טחון טרי)
1 בצל גדול קצוץ דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
מעט שומן אווז
לחמניות המבורגר עגולות, קלויות
עגבניה פרוסה
בצל אדום פרוס
לצ'יפס מתובל:
6 תפוחי אדמה
אופן ההכנה
המבורגר
מערבבים את הבשר עם הבצל, מלח ופלפל (טועמים) צרים מהתערבות 6 קציצות גדולות ומהודקות. מניחים על מחבת טפלון חמה ומטגנים משני הצדדים עד שההמבורגר שחום ופריך.
שמים את המבורגר על הלחמניה, מניחים עליו את העגבניה ובצל ומגישים עם צ'יפס מתובל וסלט ירוק.
צ'יפס מתובל
6 תפוחי אדמה חתוכים לאורכן לשמונה. מבשלים במי מלח-לימון עד שהם מתרככים מעט. מסננים ומייבשים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מנערים את תפוחי האדמה המטוגנים בתערובת תבלינים, כך שיצופו היטב בתערובת פפריקה, כוכרכום, גריגירי כמון, אבקת שום, פטרוזיליה יבשה ומלח גס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון