חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בלינצס חביתיות במילוי גבינה וצימוקים מבית אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בלינצס מתכון פולני עם טעם של פעם כמו שאמא שלי עושה
בלינצס חביתיות במילוי גבינה וצימוקים מבית אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בלינצס מתכון פולני עם טעם של פעם כמו שאמא שלי עושה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבלינצ'ס:
6 כוסות חלב
6 ביצים
12 כפות שמן
3/4 כפית מלח
לערבב היטב במיקסר
3 כוס קמח רגיל
1/4 כף שמן לטיגון
למלית :
2 קופסאות גבינת שמנת "נפוליאון"
1 קופסא גבינה לבנה למריחה
2 שמנת מתוקה
2 שקית אבקת סוכר (100 גרם)
גרד משני לימונים
50 גרם צימוקים שההושרו ביין מתוק או שרי
אופן ההכנה
אופן ההכנת הבלינצ'ס:
1. בקערה מערבבים את כל חומרי הבלינצס יחדיו עד קבלת עיסה חלקה וללא גושים
2. מחממים מחבת טפלון עם השמן, כאשר המחבת מתחממת שופכים את השמן
3. יוצקים למחבת מתערובת הבלינצ'ס בעזרת מצקת מרק (מלאה עד 3/4) ומגלגלים את
המחבת לקבלת כיסוי אחיד ומלא ומטגנים משני הצדדים צד אחד
מושחם וצד שני מוזהב (על המושחם נמלא ועל הצד המוזהב נחמם לאחר הטיגון).
אופן הכנת המלית:
1. במקצף מקציפים את השמנת המתוקה הגבינות ואבקת הסוכר
2. לאחר ההקצפה להוסיף ידנית גרד משני לימונים ואת הצימוקים ולערבב ידנית.
אופן הרכבת הבלינצ'ס:
1. למרוח את המלית על הצד השחום יותר בחלקה התחתון כמות של כף לערך (לא להגזים)
2. לקפל צדי הבלינצה לכיוןן המרכז וכיסוי המילוי ולגלגל הבלינצ'ס לגליל ולהניחו התבנית כשקו
הסגירה של הגליל בתחתיתו
הגשה
א. ניתן לאוכלו בחם החדר בליווי ריבות או קונפיטורות
ב. ניתן לחממו תוך טיגון קל במחבת טפלון שושמנה הטיגון יתחיל כאשר הבלינצס יונח עם פס
חיבור הגליל בתחתית (מגישים חם בליווי שמנת חמוצה או ריבה)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אמא
שתף את המתכון