הוראות הכנה
מרכיבים
כ 8 פלפלים אדומים גדולים או 12 גמבות
3/4 כוס חומץ הדרים
1 כוס מים
3 עלי דפנה
3 גרעיני פלפל אנגלי
מעט מלח
2 כפיות סוכר
אופן ההכנה
1.מניחים את הפלפלים בתבנית חד פעמית ומכניסים לגריל התנור עד שינוי צבע הקליפה
הופכים מכל הצדדים
2.מכניסים את הפלפלים לשקית ניילון של הסופר וקושרים ל5 דקות
3.מוצאים ומקלפים את הקליפה
4.בסיר רחב מכניסים את הפלפלים שלמים או חתוכים לטבעות
5.ממלאים את המים החומץ ושאר החומרים ומביאים לרתיחה
6. מורידים את האש לאש נמוכה עוד כ-5 דקות
(הפלפל צריך להיות קשה אבל אכיל ולא קשה מידיי),
4. מקררים ובולסים מחזיק שבועיים בכלי סגור עם הנוזלים
מגיש:
מקור: מוטי בראון
שתף את המתכון