הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים חתוכים לקוביות בינוניות
2 פלפלי צ'ילי מיובשים נקיים מגרעינים
4 פלפלים אדומים מתוקים מיובשים
3 בצלים גדולים פרוסים
2 שיני שום קצוצות
½ כוס יין לבן
½ כוס ציר ירקות
1 עלה דפנה
½1 כפיות מלח
½ כפית פלפל שחור
3-4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
בסיר מחממים את השמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום וממשיכים את הטיגון עד להשחמה קלה של הבצל. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. מוסיפים את ציר הירקות ואת היין הלבן ומביאים לרתיחה. מוסיפים את המלח והפלפל. מוסיפים את הפלפלים המיובשים ועלה הדפנה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה. מוציאים את עלה הדפנה ואת הפלפלים המיובשים. חותכים את הפלפלים ומחזירים לסיר לבישול של עוד כחמש דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון