חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג נזיר בסגנון קטלוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג נזיר בסגנון קטלוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 סטייקים של דג נזיר, 200 גרם האחד
3 כפות שמן זית
קמח לקימוח
1 בצל קטן קצוץ דק
1 כף שקדים חלוטים
3 שיני שום פרוסות דק
1 פלפל צ'ילי מיובש נקי מגרעינים וקצוץ דק
1 חופן פטרוזיליה קצוצה
1 פרוסת לחם לבן קלוי קלות ומפורר
½ כוס יין לבן
1 כוס ציר דגים
4 לנגוסטינים מבושלים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מייבשים את הדג בעזרת מטליות נייר. מתבלים במלח ופלפל ומשהים מעט בצד. מקמחים מעט את הדגים ומטגנים במחבת עם שמן הזית. מעבירים לתבנית אפייה. מאדים את הבצל בשאריות השמן שבמחבת. מוסיפים את השקדים, השום והצ'ילי ומטגנים. מוסיפים את הפטרוזיליה והלחם. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מעבדים במעבד מזון למחית חלקה. מחזירים לסיר ומוסיפים את ציר הדגים. מרתיחים. יוצקים את הרוטב על הדג ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך כרבע שעה. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם הלנגוסטינים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון