חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקלה מיובשת בירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקלה מיובשת בירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בקלה מיובשת נקייה מעור ועצמות
3 כפות קמח
1 כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום קצוצות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
2 חצילים חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות
2 עגבניות מוצקות, קלופות וחתוכות לקוביות
מלח ופלפל
קורט סוכר
אופן ההכנה
חותכים את הבקלה לקוביות יחסית ומשרים במים למשך 24 שעות כאשר דואגים להחליף את המים לפחות פעמיים. מוציאים מהמים, מייבשים ומקמחים. מטגנים בשמן זית להשחמה נאה ומוציאים לנייר סופג לספיגת שמן עודף. מטגנים את הבצל, השום והפלפלים קלות באותו שמן במחבת. מוסיפים את הקישואים והחצילים ומטגנים קלות ביחד. מתבלים במלח ופלפל וקורט סוכר. מחזירים את הדג ואם מעט יבש אז גם מעט מים. מבשלים ביחד כרבע שעה עד עשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון