הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בקלה מיובשת נקייה מעור ועצמות
3 כפות קמח
1 כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום קצוצות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
2 חצילים חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות
2 עגבניות מוצקות, קלופות וחתוכות לקוביות
מלח ופלפל
קורט סוכר
אופן ההכנה
חותכים את הבקלה לקוביות יחסית ומשרים במים למשך 24 שעות כאשר דואגים להחליף את המים לפחות פעמיים. מוציאים מהמים, מייבשים ומקמחים. מטגנים בשמן זית להשחמה נאה ומוציאים לנייר סופג לספיגת שמן עודף. מטגנים את הבצל, השום והפלפלים קלות באותו שמן במחבת. מוסיפים את הקישואים והחצילים ומטגנים קלות ביחד. מתבלים במלח ופלפל וקורט סוכר. מחזירים את הדג ואם מעט יבש אז גם מעט מים. מבשלים ביחד כרבע שעה עד עשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון