חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס ברוטב רומסקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס ברוטב רומסקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
16 "טייגר" שרימפס
½ כוס שמן זית
75 גרם שקדים חלוטים
3 שיני שום פרוסות
1 בצל קטן קצוץ דק
2 פלפלי צ'ילי מיובשים קצוצים דק
3 עגבניות תמר מוצקות, קלופות וחתוכות לקוביות
1 עלה דפנה
1 פרוסת לחם לבן קלויה קלות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
2 כפות חומץ שרי
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מטגנים קלות את החסילונים בשמן הזית עש שהם מוכנים. מוציאים את החסילונים ומניחים בצד. מטגנים באותו שמן את השקדים והשום להשחמה קלה, מוציאים ומניחים בצד. מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הצ'ילי והעגבניות ומערבבים. מוסיפים את עלה הדפנה ומבשלים מספר דקות על אש גבוהה. כותשים בעלי ומכתש את השום עם השקדים, הלחם והפטרוזיליה. מוסיפים את התערובת למחבת עם מעט מים. מתבלים במלח, פלפל וחומץ. מוסיפים את החסילונים ומבשלים ביחד חמש דקות נוספות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון