חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנלוני בסגנון קטלוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קנלוני בסגנון קטלוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שמן זית
250 גרם בשר בקר טחון
1 חזה עוף נקי מעצמות חתוך לקוביות קטנות
200 גרם כבד עוף חתוך לקוביות קטנות
1 כרישה פרוסה דק
1 בצל קצוץ דק
2 כפיות פירורי לחם
50 גרם חמאה
60 גרם קמח
2 כוסות ציר עוף
2 כוסות חלב
1 כפית תימין
1 כף פטרוזיליה קצוצה
קורט אגוז מוסקט
400 גרם קנלוני מוכן לשימוש
חמאה לשימון
100 גרם גבינה צהובה מגורת
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת עמוקה. משחימים את הבשר הטחון עם חזה העוף, הכבד, הבצל והכרישה. מסירים מהאש. מערבבים פנימה את פירורי הלחם יחד עם מעט מלח ופלפל. ממיסים את החמאה בסיר אחר ומערבבים פנימה את הקמח. מבשלים עד שהתכולה הופכת צהובה. מוסיפים את הציר והחלב תוך כדי ערבוב רצוף. כאשר התערובת חלקה מרתיחים ומייד מעבירים לאש נמוכה למשך 10 דקות להסמכה. מתבלים את הרוטב בתימין, פטרוזיליה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. ממלאים את הקנלוני בתערובת הבשר ומניחים בתבנית ששומנה בחמאה. יוצקים את הרוטב מעל ומפזרים גבינה מגוררת. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 25 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון