חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות בסגנון העיר ליידה – ספרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אטריות בסגנון העיר ליידה – ספרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 צלעות קטנות של חזיר
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצים דק
200 גרם בשר נקניקיות צ'וריסוס
3 עגבניות תמר קלופות וחתוכות לקוביות
1 כוס ציר בקר
250 גרם אטריות למרק
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מטגנים את צלעות החזיר בשמן הזית היטב משני הצדדים על מחבת עמוקה. מוציאים את הבשר ומוסיפים את הבצל והשום לטיגון עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את בשר הנקניקיות להשחמה. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כשלוש דקות ביחד. יוצקים את ציר הבקר ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט ונהיה עשיר. מוסיפים את האטריות ומערבבים. מוסיפים את הפפריקה ומחזירים את צלעות החזיר. מוסיפים מים רותחים כדי כיסוי. מבשלים לקבלת אטריות "אל דנטה". מתבלים במלח ופלפל לפני ההגשה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון