חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות כרוב ממולאות בחזה חוגלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למרות הקושי הקל זהו מתכון שחובה לנסות.
גלילות כרוב ממולאות בחזה חוגלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למרות הקושי הקל זהו מתכון שחובה לנסות.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 חזות חוגלה
3 כפות שמן זית
150 גרם בייקון מעושן
1 בצל קצוץ דק
1 גזר חתוך לקוביות
1 כרישה פרוסה דק
1 עגבנייה קלופה וחתוכה לקוביות
150 גרם נקניקיות צ'וריסוס
2 כפות קמח
1 כוס ציר עוף
1 כוס יין לבן
8 עלי כרוב גדולים מורתחים
קמח לקימוח
2 ביצים טרופות
2 כפות שומן אווז
1 שן שום קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
2 כפות צנוברים קלויים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
חוצים את חזות החוגלה ומשפשפים אותם במלח ופלפל. מחממים שתי כפות שמן זית בסיר ומשחימים את חזות החוגלה מכל הכיוונים. מוסיפים את הירקות למעט עלי הכרוב. מבשלים יחד על אש נמוכה כרבע שעה. במקביל מטגנים את הנקניקיות במחבת עמוקה בשארית שמן הזית. כאשר הנקניקיות מוכנות מוסיפים אותן לסיר עם הירקות. בשמן הנותר במחבת של הנקניקיות מערבבים את שתי כפות הקמח עד שהצבע של הקמח הופך לצהוב. מערבבים פנימה את ציר העוף והיין הלבן תוך כדי ערבוב מתמיד. מבשלים על אש נמוכה כעשר דקות עד להסמכה ומערבבים במידת הצורך.
מוציאים מהסיר את הנקניקיות וחזות החוגלה ומצננים בצד. פורסים את הנקניקיות ומחזירים לסיר. טוחנים את הכל למחית תוך שימוש בממחה ידני. מוסיפים פנימה את רוטב היין ומבשלים ביחד על אש נמוכה. עוטפים את חזות החוגלה בעלי הכרוב. מצפים את עלי הכרוב במעט קמח ובביצה טרופה. מחממים את שומן האווז במחבת עמוקה ומטגנים את הכרוב הממולא עד להזהבה נאה. מוציאים מהמחבת ומספיגים על נייר סופג. כותשים את השום, הפטרוזיליה והצנוברים עם שתי כפות מהרוטב בעזרת מכתש ועלי. מוסיפים את התערובת הכתושה לרוטב ומתבלים במעט מלח ופלפל.מכניסים לסיר הרוטב את הכרוב הממולא למשך כחמש דקות לספיגת טעמים.
מגישים עם הרוטב מייד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון