חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי סינטה בחרדל וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים זה קל פשוט ומתאים לקרניברים
נתחי סינטה בחרדל וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים זה קל פשוט ומתאים לקרניברים
הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם סינטה פרוסה לנתחים בעובי של 3 מ"מ
למרינדה:
1 שן שום מעוכה
1/4 כוס שמן זית
1 כפית שמן סומסום
1 כפית חרדל
4 כפיות סילאן
גבעול טימין
אופן ההכנה
1.משרים את הסינטה בכל מרכיבי המרינדה למשך שעה לפחות.
2.מחממים מחבת טפלון על להבה גבוהה, ושמים כפית שמן לטיגון, ברגע שהשמן מעלה עשן
מניחים את פרוסות הסינטה על המחבת וצורבים אותה מכל צד כ-45 שניות.
3.ממליחים מפלפלים ומגישים מיד על מצע פירה תפוחי אדמה ובתוספת פלפל שושקה קלוי
ומקולף שהושרה בשמן זית ושום.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף דני ביטון שרתון תא
שתף את המתכון