הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
4 חלמוני ביצה
1 כף עמילן תירס
1 מקל קינמון
חצי קליפת לימון מגוררת
2 כוסות חלב
אופן ההכנה
טורפים ביחד את חלמוני הביצה עם שלושת רבעי מכמות הסוכר לקבלת תערובת בהירה ומעט אוורירית. מוסיפים את הקינמון וגרידת הלימון ויוצקים את החלב. מחממים את התערובת באיטיות תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה. מסירים מהאש. מוציאים את מקל הקינמון. מחלקים את התערובת לארבעה כלי הגשה חסיני אש. מכניסים למקרר. לפני ההגשה מפזרים מעל את יתרת הסוכר מעל כל כלי. מכניסים את הכלים לגריל עד לקבלת שכבת קרמל מעל הכלים.
מגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון