חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל לובסטר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל לובסטר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 לובסטרים גדולים מורתחים
100 מ"ל שמן זית
5 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
½ ק"ג עגבניות מוצקות, קלופות וחתוכות לקוביות
2 כוסות ציר דגים
1 עלה דפנה
1 בוקה גרני (זר עשבי תיבול) המורכב מפטרוזיליה, טימין וטרגון
3 כפות ברנדי
4 פרוסות דקות של לחם לבן
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
קורט סוכר
אופן ההכנה
פותחים את הלובסטרים ומחלקים למנות. מחממים את שמן הזית בסיר. מטגנים את השאלוט והשום עד להזהבה. מוסיפים את העגבניות ומבשלים ביחד מספר דקות. מוסיפים את ציר הדגים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את עלה הדפנה, הבוקה גרני, הברנדי ומעט מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת בסיר מסמיכה. מוציאים את עלה הדפנה והבוקה גרני ומוסיפים את הלובסטר. מחממים אך מקפידים שלא ירתח. מתקנים תיבול עם מלח, פלפל וקורט סוכר. קולים את הלחם במצנם. מניחים פרוסה בכל צלחת הגשה עמוקה (4 במספר). מחלקים את הלובסטר לארבעת הצלחות וכך גם את נוזלי התבשיל. מפזרים מעט פטרוזיליה לפני ההגשה ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון