הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם ספגטי דק מספר 6 שבור לשניים(מבושל לפי ההוראות)---שטוף.
3 ביצים
3 כפות גדושות גבינה לבנה 5%
200 ג"ר גבינה צהובה מגורדת מסוג טל העמק או קשקבל
1/2 כוס קמח לבן רגיל
1 בצל אחד קטן קצוץ דק
כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
1 כפית אורגנו טרי
מיכל ביו יוגורט רזה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1.לערבב את כל החומרים בקערה
2.מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן
3.מכינים לביבות מטוגנות ומושחמות מ-2 הצדדים.
ניתן להקפאה ולהוציא לחימום באובן או בתנור.
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון