הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם טבעות קלמארי
½ ק"ג עגבניות חתוכות לקוביות
2 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות
2 בצלים קצוצים גס
½ כוס שמן זית
1 שן שום קצוצה דק
2 כפות חומץ בן יין אדום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את הפלפלים, העגבניות והבצל בקערה. מערבבים ביחד חומץ, מלח, פלפל וארבע כפות משמן הזית ליצירת רוטב. יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים כדי שהרוטב יתפוס. מחממים את יתרת השמן במחבת. מטגנים את הקלמארי עם השום עד להזהבה. מוסיפים אותם לסלט בעודם חמים. מערבבים את הכל בעדינות ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון