חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שליו בתאנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שליו בתאנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 שלווים
1 כף חמאה
1 בוקה גרני המורכב מטימין, אורגנו ורוזמרין
2 עלי דפנה
2 בצלים קטנים קצוצים דק
1 כף קמח
8 תאנים טריות קלופות
200 מ"ל יין לבן
1 כף שוקולד מריר מגורר
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משפשפים את השלווים במלח ופלפל וקושרים אותם לפורמה אחידה. משמנים כלי אפייה בחמאה. מניחים בפנים את השלווים, הבוקה גרני, עלה הדפנה והבצלים. זורים קמח מעל הכל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-240 מעלות למשך כעשר דקות עד שהקמח מזהיב. הופכים את המרכיבים בתבנית ומוסיפים את התאנים. יוצקים פנימה את היין הלבן והשוקולד המגורר. מנמיכים את חום התנור ל-175 מעלות וצולים עוד 10 דקות. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון