חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברווז שלם בפירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברווז שלם בפירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ברווז
100 גרם שזיפים יבשים מגולענים
100 גרם צימוקים קטנים ושחורים
100 גרם חמוציות מיובשות
1 בצל גדול פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
½ פלפל צ'ילי קצוץ
2 עלי נענע קצוצים
½ כוס ליקר שרי
¼ כוס יין לבן
2 כפות סילאן
1 כף סוכר
2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מנקים את הברווז היטב ומניחים בתבנית צלייה נוחה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כעשרים וחמש דקות כאשר הברווז מונח על החזה (הגב למעלה). בינתיים מחממים את השמן בסיר. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום, הנענע, הצ'ילי והפטריות ומטגנים ביחד כשלוש דקות. מוסיפים את הפירות היבשים ומטגנים ביחד עוד שתי דקות. מוסיפים את הליקר ואת היין הלבן ומערבבים. מוסיפים את הסילאן, הסוכר ורוטב הסויה ומערבבים. מבשלים כעשר דקות ביחד. מוציאים את הברווז מהתנור, נפטרים מעודף השומן שנצבר והופכים אותו. יוצקים עליו את הרוטב עם כל הפירות היבשים, הבצל והפטריות ומחזירים לתנור למשך עוד 35 דקות אך הפעם בחום של 170 מעלות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון